Umbre HBO GO

Umbre

Duminica la ora 22:00 pe HBO Romania

„Umbre”  ,  noul serial romanesc de la HBO, este o drama cu influente de comedie neagra si spune povestea lui Relu, un taximetrist care face bani ca recuperator pentru un mafiot local. Dupa ce omoara accidental un om, Relu vrea sa iasa din lumea interlopa, dar nu mai are cale de întoarcere.
Relu (Serban Pavlu) este un om de familie. Are doi copii, o sotie și o viața dubla. Privit prin ochii familiei sale, Relu Oncescu pare un taximetrist obisnuit. Nimeni nu banuiește ca Relu lucreaza ca recuperator pentru Capitanu’, un mafiot local. Niciuna dintre cele doua lumi (a familiei si a mafiei) nu stie de existenta celeilalte. Relu reuseste sa tina totul sub control, însa nu pentru multa vreme. Dupa ce omoara accidental un om, el încearca să iasa din lumea interlopa, dar nu mai gaseste o cale de intoarcere. Zi de zi, secretele adunate devin din ce în ce mai apasatoare, iar minciunile incep sa iasa la suprafața una cate una.

 

Filmarile pentru UMBRE au început în iunie, în regia lui Igor Cobileanski și Bogdan Mirica, după un scenariu adaptat de Bogdan Mirica. Din distribuţie fac parte Serban Pavlu (Toată lumea din familia noastra, Cainele japonez), Maria Obretin (Funeralii fericite, Bucuresti Non-Stop), Andreea Vasile (De ce eu?, Q.E.D.), Dan Hurduc (În derivă, Domestic), Madalina Craiu (Blu, Poarta Alba), Gabriel Huian (Principii de viată, Marilena de la P 7), Doru Ana (Dupa dealuri, Visul lui Adalbert), Dorel Vișan (Balanta, Despre oameni si melci), Stefan Velniciuc (Frații Jderi, Sobolanii roșii), Sergiu Costache (Domestic, Funeralii fericite), Andi Vasluianu (Minte-ma frumos, Despre oameni şi melci)

 

Detalii pe www.hbo.ro

Un gând despre „Umbre”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.