the wire - hbo go

HBO va lansa celebrul serial ”The Wire” într-un nou format HD

Conform HBO.ro, Întregul serial a fost reîncadrat în format 16×9 Full Frame HD, din peste 8.000 de reel-uri montate din materialul negativ înregistrat cu camerele originale de 35 mm, pentru a obține o versiune mai bună pentru ecranele cu diagonala mare, computere și tablete. Negativele au fost scanate, editate, curățate și colorizate cu multă atenție pentru a rămâne fidele versiunii Standard-Definition 4×3.
”The Wire: The Complete Series” HD va putea fi achiziționat pentru prima oară ca serial complet de pe iTunes, Google Play, X-Box Video și Vudu începând cu 5 ianuarie. Episoadele și sezoanele individuale vor fi disponibile prin distribuitorii HBO Digital HD.

Despre „The Wire”:
„The Wire” prezintă o distopie urbană americană din vremurile noastre, unde micile distincții între bine și rău, crimă și pedeapsă sunt contestate la fiecare pas. În cele cinci sezoane, serialul prezintă o față a orașului Baltimore în care prerogativele instituționale, inegalitățile economice și războiul brutal al drogurilor se amestecă cu eforturile de dezvoltare a orașului și oamenilor săi. Primul sezon din serial prezintă inutilitatea războiului contra drogurilor, în timp ce al doilea subliniază dezindustrializarea și moartea clasei muncitoare. Al treilea sezon ne introduce în cultura politică a orașului și stabilește forțele care stau în calea reformei actuale. Al patrulea sezon abordează sistemul educațional și oportunitățile reale de care beneficiază noile generații. Al cincilea și ultimul sezon analizează cultura mass-media și rolul său în perpetuarea status quo-ului. În mijlocul tuturor acestor lucruri, personajele sunt conturate cu atenție de ambele părți ale legii; ele provin dintr-o varietate de culturi din Baltimore și merg mai departe așa cum pot mai bine, cu defectele specifice, luptând împotriva unui sistem care pare construit împotriva progresului civic.

Un gând despre „HBO va lansa celebrul serial ”The Wire” într-un nou format HD”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.